Om osVi, Emil Keil og Camilla Eskildsen, som privat danner par, er begge uddannede guldsmede tilbage i 2016. Emil er uddannet hos Ole Lynggaard, og Camilla er uddannet hos Kim Buck i København. Vi mødte hinanden på guldsmedeuddannelsen, bosatte os i København, hvor Emil er opvokset, og fik to børn.

Efter endt uddannelse, blev Emil ansat som guldsmed hos Rebekka Notkin, og Camilla blev underviser på smykkeskolen Smyk2000.

Vi var begge utroligt glade for vores jobs, men da vi så at det gamle havnekontor i Svendborg var ledigt, faldt vi pladask for det, og drømmen om at åbne værksteds butik sammen blomstrede, vi sagde vores jobs op, og åbnede vores lille værksted og butik 27.november 2021. Camilla er født og opvokset i Svendborg, så det sydfynske har altid fyldt meget i vores liv.

Vi arbejder meget forskelligt, og har hver vores spidskompetencer, hvilket er en kæmpe fordel for os, vi kompenserer hinanden rigtig godt i vores arbejde, hvilket også gør at vi kan udføre alle former for guldsmede arbejde, store og små reparationer, fremstilling af nye smykker til vores butik, special fremstillede smykker efter kundens ønske, eller omsmeltning af gammelt guld til et nyt smykke.

En ting vi dog har tilfælles, er at vi er perfektionister, og ligger en stor ære i at udføre vores håndværk i højeste kvalitet, vi nyder begge at bruge vores hænder, og skabe unikke smykker, som forhåbentlig får rigtig stor betydning for modtageren.

Vi elsker vores fag, elsker udfordringer, og vi elsker fortsat at udvikle os, vi prioritere derfor også løbende at deltage på kurser i spændende teknikker.
Vi har stor interesse i diamanter og farvede sten, hvilket også gør at vi er villige til at gå rigtig langt, for at skaffe den helt rette sten til et smykke.

Vores værksted er åbent, så hvis du er interesseret i håndværket, og interesseret i at se hvordan vi arbejder, er du meget velkommen til at kigge ind.

Emil & Camilla