Smykker på bestilling

Vi laver mange bestillings opgaver, hvis du har nogle særlige ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.

Som udgangspunkt fremstiller vi alle vores nye smykker i 18kt guld eller sterling sølv, men skulle du være heldig at have noget gammelt guld liggende, som du ikke længere bruger, kan vi også smelte det om, og forvandle dine gamle smykker til noget nyt, måske er det smykker du har arvet, med en helt særlig betydning for dig?

Ved at bruge netop dit guld, kan minderne og affektionsværdien stadig bevares.


Forældrene ville give deres lille pige en personlig gave. Ud fra et billede af den lille familie, tegnede vi deres silhuetter, og graverede det i en sølvplade, resultatet blev dette fine vedhæng, som hun kan bære om halsen hele livet.

”Solstrålerne” i baggrunden er graveret i hånden, og der gemmer sig faktisk en lille personlig tekst på bagsiden af vedhænget.

Denne forlovelsesring, er lavet på bestilling, manden ønskede at fri med en lilla sten, det kom der denne smukke ring ud af, fremstillet i 18kt guld, med to diamanter og en lilla madagascar safir.

Vi elsker at fremstille forlovelsesringe, det er noget helt særligt og nærmest magisk at få lov til at lave en forlovelsesring. Alt kan lade sig gøre, både med og uden sten, diamanter eller farvede ædelsten.

Rav er et fantastisk materiale at arbejde i.

Denne ring er en 30års fødselsdagsgave, lavet ud af familiens arveguld, familien havde også arvet en ravklump, som vi her har savet, filet, slebet og poleret, i en helt ny form, så den passer ned i denne smukke ring.

Har du rav i gemmerne? Så er der rigtig mange muligheder for at give det et nyt liv.

Vi laver herresmykker på bestilling.

Her blev det en massiv armring efter kundens ønske. Gammelt guld fik nyt liv, Det meste guld havde han selv, og det resterende han manglede supplerede vi op med.

Den er håndlavet, først blev guldet smeltet, valset, trukket, smedet og til slut blev den sidste finish lagt.

Kundens klassiske vielsesring, fik en makeover i forbindelse med deres sølvbryllup.Før var den helt glat, nu har vi sat 11 diamanter i.

Det er samme ring, med samme betydning, men et helt andet udtryk.

Brochen er lavet på bestilling, efter kundens ønske. Han havde en håndfuld opaler, med en helt særlig betydning, som han ønskede at få inkluderet i en broche til sin hustru.

Vielsesringene her er fremstillet i 18kt guld, fuldstændig som parret ønskede, bløde og behagelige at have på, i bredder der passer til hver deres hånd, i et klassisk og enkelt udtryk.


Vi laver alle slags vielsesringe, præcis som I ønsker dem, matte? Blanke? Organiske? Rustikke? Klassiske? Brede? smalle? Med eller uden sten? Sølv, Guld eller Hvidguld?
Mulighederne er mange.

Lykkemønter. Vi fremstiller personlige lykkemønter, både i guld og sølv, som senere i livet, kan smeltes om til et smykke.

Læs mere om Lykkemønterne her.

Vi udfører alle slags reparationer, store som små. Alle er velkommen, det vigtigste er at tingene kan blive brugt, og at det ikke blot ender med at ligge i en skuffe.

Tag endelig kontakt til os, hvis du vil høre mere.